Smitty webdesign

Technische eisen

Technische eisen

U heeft zelf niet veel nodig om uw eigen website te beheren. Uiteraard is enig gevoel voor computers en internet wel handig, maar u hoeft beslist geen wizzkid te zijn of ervaring te hebben met websites.

Internet browser

In technische vorm dient u te beschikken over een computer met een internetbrowser, zoals FireFox, InternetExplorer, Safari, Opera of GoogleChrome. Hierbij wordt u geadviseerd om te upgraden naar de meest recente versie van deze programma’s omdat deze vaak het best compatible zijn.

In basis heeft u eigenlijk geen andere software nodig, omdat u geheel online kunt werken. Vaak is een aparte tekstverwerker makkelijk om teksten in concept voor te bereiden. Ook kunt u de teksten in concept nog makkelijk doorsturen naar redacteuren die met u mee willen kijken.

 

Picture-software

Afhankelijk van uw keuze is het raadzaam om te kunnen beschikken over software om afbeeldingen te bewerken. Dit hoeft niet altijd de meest geavanceerde software te zijn. Voor eenvoudige bewerkingen is Microsoft PictureManager (onderdeel van recente Office-pakketten) al voldoende. Wilt u iets meer dan kan worden gekozen voor bijvoorbeeld PaintShopPro of Adobe Photoshop Elements die steeds vaker in packet-deals met PC’s worden geleverd.

Heeft u speciale wensen met bijvoorbeeld afbeeldingen en u komt er niet uit? Geen probleem: Smitty voor Web helpt u graag hierbij!