Smitty webdesign

Wat voor een website

Wat voor een website

U heeft besloten een internetsite te laten maken?! Een zeer verstandige keuze! Maar heeft u er al over nagedacht wat voor een website dit moet worden? Smitty voor Web helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes hierin. Het zou tenslotte jammer zijn als uw potentiële klanten al afhaken bij de eerste blik op uw website…

De realisatie van websites en webshops bouwen doe ik graag aan de hand van de volgende vragen en informatie:

  • wat wil je bereiken met jouw website?
  • welke boodschap wil je uitdragen?
  • waarin onderscheid jij je?

Maar ook:

  • geef ’n stuk of 5 websites die je mooi vindt en geef aan waarom
  • noem ook enkele websites die je héél verschrikkelijk lelijk vindt en waarom

Indien u kiest voor de service van Smitty voor Web zullen we beginnen met een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden hoe een website voor uw bedrijf er het beste uit kan zien. Samen bekijken we uw ideeën en hoe deze het best kunnen leiden tot het basisontwerp van uw website. Deskundig advies, tips en ideeën over uw website horen uiteraard bij de service van Smitty voor Web.

U heeft weinig ervaring met computers…?
U wilt geen tijdrovend onderhoud aan uw website…?
U wenst een creatief, gecompliceerd en uitdagend ontwerp…?
U wenst juist een simpele website die kort uw bedrijf presenteert, een digitaal visitekaartje?

Deze wensen worden veelal vertaald in een statische website. Dit houdt in dat Smitty voor Web op verzoek uw website verzorgt en onderhoud. U heeft zelf niet de mogelijkheid uw webpagina’s te wijzigen of aan te vullen. Uw website wordt zodanig ontwikkeld, dat deze door de vele zoekmachines wordt gevonden.

 

Gewoon een leuke pagina voor je bedrijf, zonder poespas en met weinig onderhoud? Neem dan contact op middels het contactformulier.

Wanneer de frequentie van periodiek onderhoud erg hoog is, adviseert Smitty voor Web u gebruik te maken van een CMS systeem. Een Content Managment Systeem biedt u de mogelijkheid zelf/uw werknemer de website te onderhouden.
Digitaal visitekaartje
Dient uw statische website enkel als digitaal visitekaartje of etalage van uw dienst of product en is er geen periodiek onderhoud nodig. Dan ontvangt u een offerte op maat. U betaalt de factuur na oplevering en vraagt om een nieuwe offerte op het moment dat u een wijziging wilt doorvoeren.

 

Naast het aanbod van statische websites, biedt Smitty voor Web u in eigen beheer tevens de mogelijkheid om een website te ontwikkelen in een passend Content Managment Systeem. Dit Content Management System biedt u de mogelijkheid op éénvoudige wijze zelf uw pagina’s te onderhouden. U “managet de content”. Door middel van de WYSIWYG editor (What You See Is What You Get), kunt u op dezelfde wijze als een ander tekstverwerkingsprogramma (zoals bijv. Office Word) uw tekst opmaken en afbeeldingen plaatsen binnen uw artikel.

Geen zin in uurtje factuurtje en graag zelf snel kunnen handelen? Neem dan contact op middels het contactformulier.

Indien u zichzelf wegwijs maakt in de backend van het programma, bent u tevens in staat een navigatieknop toe te voegen en diverse andere instellingen van uw website te beheren. Door middel van de meegeleverde handleiding die u ontvangt, gaat u aan de slag en onderhoud u de website zelf. Het is noodzakelijk om periodiek een beveiligings update door Smitty voor Web uit te laten voeren om uw website tegen hackers te beschermen en functionaliteit in de toekomst te waarborgen.

Er zijn diverse uitbreidingen voor het CMS beschikbaar, die het mogelijk maken uw website meerdere functionaliteiten mee te geven. U kunt hierbij denken aan een nieuwsbrievenmodule, fotoalbum, forum, digitale reserveringsformulieren etc. Afhankelijk van uw wensen, adviseren wij u in een geschikt CMS systeem. Smitty voor Web werkt met 3 CMS systemen (Joomla, WordPress en Websitebaker) afhankelijk van de wensen m.b.t. de functionaliteiten en de computerervaring van de klant. Elk CMS systeem heeft daarnaast zijn eigen eigenschappen betreffende het periodiek onderhoud dat noodzakelijk is. De kosten voor het gewenste CMS zijn mede daarvan afhankelijk.